Ce să mănânci seara ca să slăbești până dimineața 

Chiar dacă se spune că nu este indicat să mănânci seara, unele alimente sunt chiar de ajutor dacă vrei să slăbești. Totul e să le consumi cu 2-3 ore înainte de a te întinde în pat.

Carbohidrați

În ciuda a ceea ce se știa,alimentele care conțin carbohidrați (paste,orez brun,cartofi,fasole boabe,ovăz) pot să ajute să slăbești dacă sunt consumate în cantitate mică,la cină. A demonstrat-o unui studiu realizat în Israel pe o perioadă de 6 luni. La persoanele care au participat la cercetare și care au mâncat alimente cu carbohidrați la cinăs-a observat că au slăbit mai mult și și-au redus circumferința taliei mai mult decât în cazul celor care au inclus același tip de alimente la masa de dimineață sau la prânz.

Piper

Un ingredient de nelipsit în salata de legume de la cină,piperul este și un aliat în lupta pe care o duci contra kilogramelor în plus. Pe parcursul nopții,în timp ce dormi,corpul tău va continua să ardă grăsimi datorită acestui condiment. Dacă vrei să mănânci ceva ușor seara,adaugă puțin piper peste un bol de brânză de vaci.

Ceai de rozmarin

Despre ceaiul de rozmarin se știe că are efect detoxifiant asupra organismului,combate celulita,ajutând și la eliminarea toxinelor și a excesului de apă. Prepară o cană de ceai seara și-ți va fi mai ușor să slăbești. În plus,vei dobândi o senzație de relaxare uimitoare.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei