Cele mai bune ceaiuri pentru slăbit 

Pe lângă o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate, îți poți crește șansele să ajungi cât mai repede la silueta visată cu ajutorul ceaiurilor. Află care sunt cele mai eficiente!

Ceaiul verde accelerează arderile

Este nelipsit din regimurile de slăbit,și asta pentru că frunzele deceai verdeconțin catehine,un grup de antioxianți care stimulează organismul să ardă mai repede grăsimile. S-a demonstrat că cei care beau zilnic 4-5 căni de ceai verde și fac exerciții fizice 25 de minute pe zi slăbesc mai repede decât persoanele care țin doar regim și fac sport.

Ceaiul Oolong taie apetitul

Originar din China,ceaiul Oolong este un ceai semi-fermentat,fiind o sursă de zinc,seleniu,vitamina E și caroten. Consumat zilnic,ceaiul Oolong (2-3 căni) încetinește absorbția grăsimilor și ține sub control nivelul insulinei. Băut înainte de mesele principale,infuzia scade pofta de mâncare.

Ceaiul roșu,bun pentru detoxificare

Mai este cunoscut sub denumirea de rooibos,fiind unul dintre cele mai sănătoase ceaiuri. Oferă polifenoli și flavonoizi,substanțe cu rol antioxidant. Băut dimineața,ajută la detoxificarea organismului și stimulează pierderea kilogramelor în exces,în special din zona abdomenului. Este dulce în mod natural,așadar nu mai trebuie să adaugi în el zahăr,ceea ce va limita aportul caloric.

Fructele de dracilă cresc masa musculară

Dacă infuzia din frunze de dracilă este recomandată pentru combaterea litiazei biliare,fructele acestei plante contribuie la eliminarea mai rapidă a excesului ponderal. Conțin berberină,o enzimă esențială pentru reglarea metabolismului. Aceasta reduce glucoza din sânge,stimulează formarea țesutului muscular în locul depozitelor adipoase.

Ceaiul de mentă scade pofta de dulce

În timpul dietelor,pofta de dulce este una dintre cele mai mari provocări. Ceaiul de mentă e răcoros,are doar o calorie și este recomandat să fie consumat după mesele principale,fiindcă stimulează arderile. Astfel,organismul va absorbi mai puține grăsimi.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "