Cele mai bune diete în 2016 

Problema oricărei diete este că se bazează pe “alimente sănătoase”, însă nu întotdeauna ceea ce este bun pentru anumite persoane dă aceleaşi rezultate spectaculoase pentru toată lumea.

US News &World Report 's  recrutează anual un grup de experţi critici pentru a examina cele mai populare programe slăbit şi pentru a atribui calificative bazate pe o serie de categorii precum: capacitatea de a declanşa pierderea în greutate pe termen scurt, eficacitatea pentru pierderea în greutate pe termen lung, protecția împotriva diabetului, protecţia împotriva bolilor de inimă, ușurința cu care poate fi urmată, completitudinea nutrițională și riscurile pentru sănătatea generală. 

Ceale mai bune diete pentru a pierde în greutateanul acesta sunt:

Dieta “Weight Watchers”

Cum funcționează “Weight Watchers”? Acest program a fost supus câtorva modificări, deoarece a fost introdus la începutul anilor '60,dar principiile de bază s-au păstrat până în zilele noastre. Fiecărui aliment i se atribuie o valoare bazat pe capacitatea sa de a da senzaţia de saţietate,cu cel mai mic număr de calorii (există chiar şi o aplicaţie care îţi va face acest calcul). Ideea este că cu cât mai multe alimente mănânci,cu atât mai puțin vei dori să consumi în general,și cu atât mai mult vei pierde în greutate. Cu asta în minte,poți mânca orice vrei,atât timp cât nu depășeşti punctajul alocat ţie (în funcţie de sex,greutate,înălţime,vârstă,activitate zilnică cotidiană).

Dieta HMR

HMR este abrevierea pentru “resursele de management ale sănătății”. DietaHMR se compune din mese regulate şi gustări bazate pe alimente sărace în calorii,cum ar fi dieta shake,mese controlate,batoane de cereale. Vei mânca,de asemenea,multe fructe şi legume pentru a controla senzaţia de foame.

Dieta Loser

Aceasta este o combinaţie între foarte multe exerciţii fizice şi un număr redus de calorii consumate zilnic,într-o perioadă de şase săptămâni. Energia o vei acumula de la produse care au calorii puţine,dar sunt bogate în fibre, de la proteine ​​slabe şi cereale integrale,şi vei elimina complet grăsimile saturate și zaharurile adăugate. 

Dieta mediteraneană

Renunţă la carnea roşie,zahăr şi grăsimile saturate și înlocuieşte cu pește,ulei de măsline,cereale integrale,produse lactate (cu moderaţie) şi vin roșu ocazional (un pahar,nu o sticlă!).

Dieta DASH,cea mai bună pentru cei cu probleme de sănătate

Inițial concepută pentru a scădea tensiunea arterială crescută și a combate toate problemele de sănătate conexe,această dietă este bogată în fructe,legume,cereale integrale,proteine ​​slabe și lactate sărace în grăsimi. Fără dulciuri,sărăţele și carne roșie.  

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei