Cum să slăbești 5 kg în 7 zile 

Ai încercat fel și fel de diete, dar nici una nu te-a ajutat să scapi de kilogramele în plus? Este foarte important să găsești metoda care să te ajute să fii din nou în formă, fără să apelezi la medicamentele de slăbit sau la ceaiuri.

Iată un plan alimentar care te poate ajuta să ajungi la numărul de kilograme dorite.

Ziua 1

Prima zi este cea mai importantă din dietă. În această zi trebuie să mănânci doar fructe. Evită bananele și consumă mult pepene verde și galben. Totodată,bea între 8 și 12 pahare de apă și nu consuma alte alimente,nici măcar legume crude sau fierte.

Ziua 2

În această zi poți să mănânci numai legume,pe tot parcursul zilei. Consumă-le atât crude,cât și fierte. Este foarte important să nu folosești nici un ulei când le gătești. Poți să mănânci ce legume vrei,chiar și cartofi. Consumă fasole fierte,morcov crud sau fiert,broccoli,castravete,salată verde sau varză fiartă. Asigură-te că nu uiți de cele 8 până la 12 pahare de apă pe care trebuie să le bei.

Ziua 3

În cea de-a treia zi poți să mănănci atât fructe,cât și legume. Nu consuma cartofi,nici banane.Poți opta pentru câteva fructe dimineața,apoi,la prânz consumă legume,iar seara mănâncă atât fructe,cât și legume. Nu uita să bei apă.

Ziua 4

În această zi consumă banane și lapte. Poți să mănânci până la 10 banane și să bei 3 pahare de lapte. Totodată,nu uita de cele 12 pahare de apă.

Ziua 5

Ziua a cincea din dietă este cea în care poți consuma o ceașcă de orez,la prânz. Pe tot parcursul zilei consumă 6-7 roșii. Există toate șansele să produci mai mult acid uric,așa că este bine să mărești cantitatea de apă consumată pe zi,de la 8-12 pahare la 12-15 pahare.

Ziua 6

În penultima zi a regimului poți să consumi o ceașcă de orez la prânz. În restul zilei mănâncă numai legume. Totodată,bea cele 12 pahare de apă pe zi.

Ziua 7

În ultima zi a dieteipoți să consumi o ceașcă de orez,legume și sucuri din fructe. Nu există nicio îndoială că vei observa că ai dat jos câteva kilograme.Totodată,cu ajutorul acestei diete fața ta va străluci mai mult ca înainte și sistemul digestiv ți se va îmbunătăți. Cel mai mare avantaj este că vei scăpa de aproximativ 5 kg în doar 7 zile.


Citește și:

3 variante de meniuri dietetice gustoase şi săţioase

Eşti dependentă de sucurile acidulate dietetice?


S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei