Cum scapi de 5 kg într-o săptămână 

Dietele sunt probabil cel mai dificil lucru din lume. E greu să le respecți pentru că de fiecare dată fie apare ceva care te determină să te abați de la regulile alimentare impuse, fie pur și simplu nu reușești să respecți regimul de dietă. Noi îți propunem un plan alimentar pe 7 zile care te va ajuta să scapi de 5 kilograme fără să ai restricții prea mari.

Renunță la carbohidrați

Studiile au arătat că cel mai rapid mod de a scăpa de kilogramele în plus este prin renunțarea la carbohidrați. Așa că, măcar pentru o săptămână, renunță la orez, paste, pâine, produse lactate și anumite fructe care conțin carbohidrați.

Carne slabă la fiecare masă

Carne slabă de pui fără piele, ouă, carne slabă de vită, fructe de mare, legumele și tofu nu trebuie să-ți lipsească în această perioadă. Include proteine la fiecare masă și, vei vedea, senzația de sațietate va dura mai mult.

Nu uita de legume

Jumătate din ceea ce ai în farfurie la fiecare masă ar trebui să fie legume. Poți opta și pentru un fruct, însă niciodată pentru ambele în același timp.

Multe lichide

Fie că vrei sau nu să pierzi în greutate, lichidele sunt mai mult decât necesare. Majoritatea medicilor recomandă consumul a doi litri de apă pe zi dar, în funcție de greutate, acest lucru variază.

Atunci când te deshidratezi corpul trimite semnale către creier care sunt cu ușurință confundate cu senzația de foame.

Hrană lichidă

E destul de greu să pierzi cinci kilograme în doar șapte zile, dar, sub supravegherea unui medic de specialitate, poți alege să urmezi un program de detoxificare prin care să elimini toxinele și să slăbești destul de rapid.

Sport

Alimentația echilibrată și mișcarea sunt indispensabile în procesul de slăbit. 150 de minute de exerciții cardio sau aerobic sunt necesare și utile în acest sens.

Schimbă-ți stilul de viață

Dacă mașina este singurul mod în care te deplasezi, atunci e cazul să renunți la ea și să încerci să mergi mai mult pe jos. E valabil și pentru folosirea liftului!

Sursa foto: coach.nine.com.au

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "