De ce nu slăbesc unii vegetarieni 

Alimentația vegetariană a câștigat destul de mult teren în Europa. Principiul ei de bază este acela de a mânca sănătos, obținând astfel un organism puternic și frumos. 

Însă de cele mai multe ori adoptarea acestui stil de viață nu te poate ajuta să scapi și de kilogramele acumulate în timp. Iată care sunt greșelile pe care le comit adesea vegetarienii care vor să slăbească!
 
Când vine vorba despre nutriție nu există o regulă precisă care să funcționeze pentru toată lumea. Corpurile noastre sunt diferite,au nevoi diferite și reacționează în funcție de moștenirea genetică și de factori externi precum stilul de viață,anturajul,orele de somn.
 
Dacă ești amator de salate,stilul vegetarian te va acapara imediat. Poți să obții o masă sănătoasă și gustoasă cu ajutorul legumelor și a fructelor.
 
Prima regulă a vegetarienilor este renunțarea la consumul de carne. Acest fapt nu trebuie privit ca fiind o pedeapsă,ci ca o pauză pe care i-o oferi organismului tău. Adesea s-a constat faptul că,renunțând la carne,inclusiv în perioadele de post,kilogramele nu scad,dimpotrivă. Atunci unde este problema?
 

Consumul exagerat de carbohidrați

 
Și aici ne referim la zaharurile sub formă de fructoză (cantitatea mare de fructe consumată)  sau făinoasele cu încărcătură glicemică mare. La aceste două greșeli se adaugă un consum mare de alimente sănătoase,dar cu aport caloric imens (nucile,semințele).
 
Măsura este cea mai importantă în toate,iar cu ajutorul alimentele de origine animală,precum carnea sau brânza,care de altfel sunt foarte sățioase,mănânci cantități mai mici și te saturi mai repede.
 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei