Dieta cu lactate „topește“ până la 6 kilograme 

Îți dorești să dai jos surplusul de kilograme și ești gata să încerci o dietă de-a dreptul revoluțioară? Dieta cu lactate este ideală, dacă nu trebuie să slăbești mult, într-un timp scurt. În nouă zile poți deveni suplă din nou.

Știm că a început Postul,da nu puteam să ținem această dietă doar pntru noi. Cu o variantă a acestei cure de slăbire au obținut rezultate bune și Nicoleta Luciu și Ioana Ginghină.

Pe lângă piederea în greutate,dieta îți întărește sistemul osos și elimină din sistem carența de calciu.

Nu se ține mai mult de 9 zile

În timpul progamului de slăbit poți consuma multe lactate și alimente bogate în proteine. Este recomandarea specialiştilor care au studiat modul cum acționează această dietă asupra corpului și beneficiile pe care le aduce sănătății.

Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de gustul brânzeturilor,de sana,kefir și alte derivate din lapte,pentru că toate te vor ajuta să ai o siluetă frumos sculptată.

Este esențial să ții această cură doar nouă zile,pentru că poate dezechilibra puțin organismul,ca orice lucru în exces.

Consumă regulat multe lactate și salate cu carne fiartă de pui sau peşte de apă dulce.

În această perioadă este interzis să mănânci dulciuri și alimente cu grăsimi saturate,leguminoase,pentru că tind să producă balonare. De asemenea,nu e bine să bei sucuri cu acid și foarte dulci,băuturi cu alcool și nici să mănânci carbohidrați,cum ar fi mâncăruri cu paste.

Dacă ai cedat ispitelor culinare,continuă,nu te descuraja. Dieta poate să funcționeze și în aceste condiții,dar ideal este să nu mai cazi pradă dulciurilor sau altor alimente interzise,pentru că ții degeaba dieta.

Se pot pierde cu această cură de slăbire până la șase kilograme,dacă nu te abați de la drum și consumi lactate mai mult degresate,nu cu multă grăsime.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei