Dieta de 3 zile. Slăbești până la 5 kilograme fără să te înfometezi 

Mai sunt câteva zile până la vacanță și vrei să arăți impecabil în costumul de baie? Sau ai un eveniment important și nu te mai încape rochia? Atunci e momentul să ții o dietă. Nu trebuie să te înfometezi pentru a pierde câteva kilograme, ci doar să știi ce să mănânci. 

Oricine poate urma această dietă de 3 zile, iar rezultatele sunt spectaculoase. Poți slăbi până la 5 kilograme. Trebuie precizat faptul că rezultatele sunt pe termen scurt și că ar fi bine să consulți un nutriționist înainte de a începe orice fel de dietă.  

Iată ce presupune această dietă de 3 zile: 


Ziua 1  

Micul dejun: o ceaşcă de cafea simplă sau ceai neîndulcit, jumătate de grepfruit proaspăt sau suc, o felie de pâine cu o linguriţă de unt de arahide. (Total calorii: 219 )

Prânz: 125 grame ton în conservă, o felie de pâine, o ceaşcă de cafea simplă sau ceai neîndulcit. (Total calorii: 183)

Cină: două felii subţiri de carne de orice tip la grătar sau fiartă, 250 grame fasole, 250 grame morcovi sau sfeclă, o ceaşcă de ceai,  250 grame de îngheţată de vanilie. (Total calorii: 468) 


Ziua 2  

Micul dejun: o ceaşcă de cafea simplă sau ceai neîndulcit, un ou fiert tare, o felie de pâine, jumătate de banană (Total calorii: 266)

Prânz: 250 de grame de brânză cottage sau 125 grame de ton în conservă, 5 crackerşi săraţi, o ceaşcă de cafea simplă sau ceai (Total calorii: 273)

Cină: 2 felii subţiri de carne de vită la grătar, 250 grame de broccoli sau varză, 125 grame de morcovi sau rapiță, jumătate de banană, 125 grame de îngheţată de vanilie (Total calorii: 610)


Ziua 3

Micul dejun: o ceaşcă de cafea simplă sau ceai neîndulcit,  5 crackerşi, o felie de brânză cheddar, un măr mic (Total calorii: 222)

Prânz: un ou fiert tare, o felie de pâine, o ceaşcă de cafea sau ceai (Total calorii: 161)

Cină: 250 grame ton în conservă, 250 grame morcovi sau sfeclă, 250 grame conopidă sau legume cu frunze verzi, 250 grame pepene galben, 125 grame îngheţată de vanilie, o ceaşcă de ceai (Total calorii: 476)


Sursă foto: pixeles.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "