Dieta indiană: cum să slăbești 5 kg în 7 zile 

Când vine vorba de pierderea în greutate, nu puțini sunt cei care au renunțat la dorința de a mai slăbi, din cauza unor planuri de dietă nereușite. Din fericire, există un regim alimentar, care, urmat cu strictețe, te ajută în lupta cu kilogramele nedorite.

În ce constă dieta indiană

Secretul menținerii greutătii corporale constă într-un aport caloric care să stimuleze metabolismul și să inducă arderea grăsimilor. Accelerarea metabolismuluieste vitală în dietă. Susținătorii dietei indiene spun că poți să faci asta dacă urmezi un plan cu doar 1200 de calorii pe zi. Dieta trebuie să fie echilibrată și bogată în substanțe nutritive,vitamine vitale,minerale,grăsimi esențiale. În caz contrar,te vei confrunta cu oboseală extremă și letargie.

Citește și:În ce constă dieta împotriva candidozei

Probabil că ai auzit de nenumărate ori recomandarea nutriționiștilor:trebuie să mâncăm de 5-6 mese mici pe zi. Luate la intervale scurte,acestea ajută la accelerarea metabolismului. Trebuie să divizăm cele 1200 de caloriiîn 6 mese. Cele trei mese principale (mic dejun,prânz,cină) trebuie să conțină fiecare 300 de calorii. Restul caloriilor ar trebui să fie alcătuite din gustări și băuturi sănătoase,consumate pe tot parcursul zilei. Optează pentru alimente neprelucrate,cum sunt fructele proaspete,legumele cu frunze verzi,cerealele integrale,laptele și carnea de pasăre de curte. Evită alimentele procesate,legumele cu amidon,cum sunt cartofii,varza și conopida.

Citește și:Slăbești 4 kilograme în 6 zile cu dieta săracă în carbohidrați

Exemplu de meniu pentru 1 zi

Înainte de micul dejun:1 pahar cu apă călduță cu lămâie și ceai fără zahăr+2 biscuiți

Mic dejun:1 felie pâine prăjită+1 pahar cu lapte

Gustare:1 banană / 1/2 ceașcă de pepene / 20 bobițe de struguri

Prânz:1 ceașcă de orez negru+1/2 ceașcă legume la grătar+1 bol cu salată

Cină:supă de legume+1 bol cu salată

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei