Dieta recomandată de un renumit medic chirurg. Slăbești ușor până la cinci kilograme 

Profesorul Fiodor Grigorievici Uglov, unul dintre cei mai mari chirurgi din lume, recomandă femeilor care vor să slăbească un regim de viață simplu, fără excese și cu multă mișcare. 

Chirurgul a ajuns până la vârsta de 104 ani și a dezvăluit că pentru o viață sănătoasă e nevoie de activitate fizică și intelectuală ridicată, renunțarea definitivă la tutun și alcool, mâncare limitată, minim 7 ore de somn pe zi. 

Totodată, acesta are și o dietă pentru femeile care vor să slăbească. Urmând regimul său, slăbești până la 5 kilograme într-o săptămână. Iată ce presupune această dietă:

Dimineață se consumă o ceașcă de ceai negru sau cafea naturală fără a adaugă zahăr, iar ulterior se mănâncă un ou fiert cu gălbenuș tare și 8 prune uscate, înmuiate de seară, în apă.

Meniul de prânz constă în 200 g de carne de pui fiartă, carne de porc fără grăsime sau peste, o portocală și 100 g de varză proaspătă sau fiartă, ce poate fi înlocuită cu morcov. 

Între mese, ca și gustare, se recomandă 30 g de cașcaval tare, un măr și încă o portocală, iar la cină un pahar cu chefir sau lapte acru. 

Dieta se ține 10 zile și are rezultate remarcabile.


Sursă: secretele.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "