Leguma care te ajută să slăbeşti trei kilograme în trei zile 

În ciuda faptului că surplusul de greutate corporală se acumulează în timp, atunci când vine vorba despre pierderea acestuia, cu toţii ne-am dori să putem slăbi peste noapte. Iată că există o legumă care ne poate scăpa de trei kilograme în trei zile. 

Bogat în vitamine,ardeiul gras are capacitatea de a arde grăsimile acumulate,iar o dietă bazată pe această legumă nu ne pune sănătatea în pericol. Cercetătorii de la Universitatea din Bruxelles au descoperit că ardeiul gras conţine o substanţă capabilă să ardă grăsimile din organism.

Cum se ţine dieta

"Ideal este să înlocuiţi cafeaua de dimineaţă cu o cană de ceai de gălbenele, iar pentru accelerarea metabolismului, puteţi adăuga în ceai şi foarte puţin ardei iute tocat. La ceai puteţi mânca şi puţină brânză degresată. După o jumătate de oră trebuie să consumaţi trei ardei graşi cruzi. Dacă vă este foarte foame, puteţi mânca şi puţină brânză de vaci degresată sau două ouă fierte tari. Cu o oră înaintea mesei de prânz mâncaţi încă un ardei gras. La prânz ar trebui să consumaţi o salată de legume din care să nu lipsească, evident, ardeiul gras. La cină, rezumaţi-vă la un ardei gras cu brânză de vaci degresată. Apă plată puteţi bea în orice cantitate, oricând între mese, dar niciodată în timpul acestora, pentru a nu dilua sucurile gastrice şi a nu îngreuna digestia",recomandă dr. Laurenţiu Luca,directorul Clinicii PULS.

Află cum să slăbești trei kilograme în trei zile AICI.

 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei