Slăbește 4 kg în 5 zile cu această băutură 

Atunci când vrem să slăbim, zona abdomenului este cea care ne face să luăm această decizie. Acestea cea mai dificilă parte care nu va scădea dacă nu ne schimbăm dieta.

Pierderea de grăsime de pe burtă și importanța sa:

Lucrul cel mai important pentru a pierde grăsimea de pe burtă este exercitarea și consumul unei diete alimente sănătoase. Am auzit de un proverb care spune că grăsimea este făcută din 10% în sala de gimnastică și 90% în bucătărie. Alimentele pot face fie să slăbești,fie să te îngrași.

Rețeta băuturii care te poate ajuta să scapi de grăsimea de pe burtă:

Ingrediente

-pătrunjel

-suc de lămâie

-apă

Această băutură va energiza și te va motiva pentru a menține un obicei regulat în practicarea de exerciții și consumul alimente sănătoase. Este nevoie de doar câteva minute din timpul nostru. Când începem să vedem efectele,nu vom dori să ne oprească nimeni.

Mod de preparare:

Spală o mână de pătrunjel,scoate sucul de la o lămâie,pune-le pe amândouă în blender și adaugă jumătate de litru de apă și amestecă până devine o pastă omogenă.

Beneficiile acestei băuturi

Pătrunjelul oferă corpului vitaminele necesare pentru o digestie mai bună,iar lămâia ajută la eliminarea toxineor și a excesului de apă,care este esențial atunci când vrem să slăbim.

Începe ziua cu această băutură timp de 15 zile. Este important să fie consumată dimineața devreme,înainte de a mânca micul dejun. Consum-o timp de 5 zile,apoi lasă o pauză de 10 zile,și repetă procedura pentru încă 5 zile. Poți face acest lucru până când obții rezultatele dorite.

Iată și alte băuturi pe care le poți încerca:

Cele mai bune sunt băuturile naturale și proaspete,pe care le pregătești acasă,în locul sucurilor prelucrate și a băuturilor răcoritoare. Deoarece nu putem bea suc de pătrunjel tot timpul,este și o listă cu alte sucuri,pe care le poți cosnuma în timpul dietei.

Apă cu arome:Pur și simplu poți adăuga unele fructe sau legume în apă rece și poți obține o băutură răcoritoare,care te va ajuta să consumi mai multă apă,și în plus,ajută procesul dietei.

Ceaiul verde:Prepară ceai verde și așteaptă să se răcească. Adaugă niște cuburi de gheață și miere,dacă preferi.   

Smoothie de pepene verde:Pepenele verde este perfect vara,deoarce este bogat în apă. Prepară un amestec de penene verde,iaurt și gheață,și bucură-te de un gust delicios.

Poți încerca și rețeta cu pătrunjel,dar și celelalte,atunci când decizi să slăbești. Trebuie doar să fii determinată și dedicată și îți vei atinge obiectivul.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei