Slăbește până la 10 kg și scapă de celulită cu acest amestec natural 

Cu doar două ingrediente naturale poți slăbi extrem de ușor până la 10 kg. Ai nevoie de semințe de in și apă. Amestecul acesta face adevărate minuni pentru organism și, în plus, te scapă și de celulită. 

În plus, acest preparat va absorbi toxinele din alimentele procesate pe care le-ai ingerat şi le va elimina într-un mod natural, conducând la normalizarea tranzitului intestinal.

Cel mai important aspect este că acizii graşi ce se regăsesc în conţinut, sporesc activitatea glandelor sebacee ceea ce va conduce la creşterea procesului de arderea a grăsimilor.


Mod de preparare

Adaugă seară, 3 linguri de seminţe de in într-un vas, peste care trebuie să torni 1 litru de apă clocotită. Acoperă vasul cu un tifon şi lasă-l să stea peste noapte. Dimineaţă strecoară lichidul Vei obţine un lichid mai gros şi lipicios – asta trebuie să consumi! Seminţele nu trebuie să le arunci, poţi să le consumi la masă de prânz sau seară. (poţi să le combini cu miere - vor avea un gust delicios)

Citește și: Amestecul natural care întărește firul de păr! Este ieftin și nevoie de doar câteva ingrediente


Cum îl consumi

Consumă 150 de ml din acest lichid în fiecare zi, pe stomacul gol, apoi cu 30 de minute înainte de fiecare masă, de trei ori pe zi. 

Cura se ține 10 zile la rând, după care trebuie să faci pauză 5 zile. Continuă procesul, dar nu mai mult de 2 luni la rând.

Este bine de ştiut faptul că acest tratament nu crează dependenţă. Cu ajutorul acestei reţete şi cu un consum de minim 2 litri de apă pe zi, vei reuşi să pierzi în greutate până la 10 kg în maxim 2 luni.

După ce vei consumă acest lichid, vei observă, de asemenea, schimbări pozitive ale stării generale de sănătate. Pielea ta va deveni mai fermă şi mai sănătoasă, iar celulita va fi de domeniul trecutului


Sursă: secretele.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "