Slăbește rapid cu dieta de 7 zile cu lămâi 
Motivul pentru care majoritatea dietelor nu funcționează este acela că sunt destul de greu de urmat. Din păcate, unele dintre ele fac mai mult rău decât bine, ducând la încetinirea metabolismului și la micșorarea masei musculare, în loc să topească depozitele de grăsime. Cu ajutorul dietei cu lămâi poți slăbi și îți poți detoxifica organismul în același timp.


Deși sunt acide, lămâile devin alcaline în interiorul corpului. Persoanele care au kilograme în plus au în corp  o aciditate crescută, de aceea li se recomandă această dietă.
Pentru a menține pH-ul la valori normale, corpul elimină în mod natural acidul împreună cu toxinele. Însă în momentul în care acestea sunt în exces începe să producă grăsime pentru a le depozita.

Ziua 1

Începe-ți fiecare dimineață cu o băutură preparată din apă călduță și o lămâie stoarsă. Procedează la fel înainte cu jumătate de oră înainte de prânz și asigură-te că mănânci sănătos întreaga zi.

Ziua 2

Urmează instrucțiunile din prima zi, adăugând în plus 2-3 litri de apă minerală băuți pe parcursul zilei. Pentru rezultate rapide adaugă 6 lămâi stoarse și bea cu guri mici întreaga zi.

Ziua 3

Nu uita să bei apă caldă cu lămâie dimineața, pe stomacul gol și, de această dată, și în timpul mesei. Iar pe parcursul zilei bea și cei 2-3 litri de apă minerală.

Zilele 4 și 5

Continuă ceea ce ai făcut în ziua a 3-a și încearcă să consumi întreaga zi mâncare sub formă lichidă precum supele cremă de roșii sau de morcovi.

Ziua 6

Hidratarea rămâne la fel de importantă, însă în penultima zi poți înlocui apa minerală cu apa plată, cu mențiunea că trebuie sa mai adaugi un pahar de apă cu lămâie înainte de masa de prânz sau cină.

Ziua 7

În ultima zi, dar și de acum înainte este recomandat să bei în fiecare dimineață un pahar de apă călduță cu lămâie, pe stomacul gol. Dacă vei continua cu acest obicei vei vedea că sistemul imunitar va deveni mai puternic și vei reuși să ții sub control greutatea.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "