Super-alimentele care te scapă de calorii 

Ții diete, verifici cântarul în fiecare zi și totuși nu reușești să ajungi la kilogramele dorite? Poate ar fi timpul să incluzi în alimentație alimente care ard caloriile. Iată care sunt acestea!

Alune braziliene

Unul dintre alimentele cele mai delicioase pe care poți să le mănânci și să arzi și calorii sunt alunele braziliene. Acestea accelerează metabolismul,arzând caloriile mai repede,luptă împotriva celulitei și stimulează sistemul imunitar.


Citește și:

Dieta rapidă pentru plajă

Slăbește cu dieta cu tărâţe de grâu


Țelină

Această legumă conține puține calorii și ajută la arderea a mai multor calorii când este inclusă în dietă. Specialiștii recomandă ca atunci când consumi țelină să o combini cu alte produse alimentare,pentru a primi substanțele nutritive și mineralele de care are nevoie organismul.

Ceaiul verde

Dacă nu ai descoperit încă ceaiul verde este timpul să faci acest lucru. Bogat în antioxidanți,ceaiul verde stimulează metabolismul și ajută la pierderea kilogramelorîn plus.

Cereale integrale

Specialiștii spun că cerealele integrale sunt mai sănătoase decât cele rafinate. Acestea conțin vitamine,minerale,carbohidrați,dar sunt sărace în grăsimi. Totodată,cerealele integrale sunt ideale în dietă,deoarece oferă senzația de sațietate,pentru că se digeră mai greu.

Acizii grași Omega-3

Specialiștii spun că acizii grași Omega-3 acționează ca regulator al metabolismului. Acizii grași Omega-3 reduc nivelul hormonului de leptină,ce controlează modul în care sunt arse grăsimile. Deoarece organismul nu produce acizi grași Omega-3 trebuie să consumi pește (ton,hering,somon) sau să apelezi la suplimentele cu Omega-3.

Avocado

Este un fruct bogat în grăsimi mononesaturate și care accelerează metabolismul. Pe lângă aceasta,avocado reduce nivelul de colesterol,vindecă rănile,ține departe bolile de inimă și accidentul vascular cerebral și are numeroase beneficii pentru ochi și păr. Consumă-l dimineața cu roșii sau adaugă câteva felii de avocado în salate.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei