Ține dieta cu supă pentru o siluetă de vis 

Dacă te întrebi cât de eficientă poate fi dieta cu supă pentru modelarea siluetei, află că aceasta are numeroase proprietăți nutritive valoroase și nu conține multe calorii. Iată cum se prepară și cum trebuie consumată!

Nu este vorba de niciun truc magic, ci mai degrabă de o combinație de ingrediente atent alese, care au proprietatea de a ajuta organismul să elimine toxinele din corp, grație efectelor depurative. Această dietă se ține pe o perioadă scurtă de timp și este contraindicată persoanelor cu probleme de sănătate.

Ingrediente necesare

-6 cepe
-2 ardei iuți
-1 țelină
-6 cartofi medii
-1 vârf de sare
-1 cană suc de roșii
-1/2 varză mică

Mod de preparare

Pune o oală cu apă la fiert. Spală și taie legumele după preferințe și adaugă-le în apa clocotită. Lasă-le să fiarbă până se înmoaie, apoi potrivește gustul cu sare. Supa poate fi consumată atât rece, cât și caldă și o poți păstra la frigider pentru câteva zile.

Plan de regim

Ziua 1: Mănâncă supă pe parcursul întregii zile, putând consuma și fructe de sezon ca gustare, cu excepția bananelor. De asemenea, poți bea ceai și cafea neîndulcite.
Ziua 2: Consumă supă toată ziua, iar între mese poți mânca salate de legume.
Ziua 3: Nelipsita supă, mâncată ori de câte ori simți nevoia, iar ca desert prepară-ți o „prăjitură“ dintr-o banană pisată și o linguriță de ulei de cocos.
Ziua 4: Mânâncă supă dimineața, la prânz si seara, iar ca gustare poți alege între fructe și legume de sezon.
Ziua 5: Mânâncă supă o singură dată pe zi, ca apoi să consumi carne de pui sau de curcan fiartă, ori la grătar cu o salată de roșii și busuioc proaspăt.
Ziua 6: La fel ca în cea de-a 5-a zi, este recomandat să mănânci supă doar o singură dată pe zi, împreună cu legume la cuptor și o bucată mică de carne slabă.
Ziua 7: Mănâncă la micul dejun cereale cu fructe, la prânz o porție de supă și seara bea un suc de legume.

Cum funcționează dieta?

Ingredientele conținute sunt cele care  îi asigură reușita. Varza este bogată în potasiu, sulf, calciu și săruri minerale și conține puține calorii, aproximativ 40 de calorii la fiecare 100 de grame. Ceapa are rol depurativ, roșiile conțin licopen, iar țelina ajută la combaterea acidului uric în exces.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "