Trucuri ca să-ți învingi poftele alimentare 

De câte ori nu ți-ai spus că de mâine o să renunți la micile gustări dintre mese care-ți aduc multe calorii? Nu e ușor să-ți stăpânești poftele alimentare, dar nici imposibil! Iată ce e de făcut!

Renunță treptat

Chiar dacă pari hotărâtă să elimini din dieta ta covrigeii,ciocolata,cornurile și alte bunătățuri bogate în calorii,știi prea bine că soluția nu este să faci acest lucru dintr-o dată. Cel mai bine este să-ți faci un plan alimentar și să vezi căror alimente ai putea spune „pas” din prima. Oferă-i timp organismului să se obișnuiască cu noile schimbări,astfel îți va fi mai ușor să-ți respecți deciziile luate.

Nu merge la cumpărături când ai poftă de dulciuri

Ești genul de cumpărător compulsiv care ar pune în coș multe dulciuri și snaks-uri? Ei bine,e timpul să renunți la acest obicei.. nesănătos. Ori de câte ori îți este poftă de ceva dulce,evită să mergi la cumpărături pentru că exact atunci vei cădea pradă ispitelor. În schimb,poți consuma o linguriță de miere sau un iaurt cu dulceață. Mult mai sănătos,nu-i așa?

Ai poftă de înghețată?

Cine poate spune „nu” unei cupe de înghețată? Din când în când,îți poți încânta papilele gustative cu arome delicioase,dar ce-ar fi dacă ți-a prepara în casă o înghețată? Ai nevoie de fructe (banane,fructe de pădure,etc),pe care să le amesteci bine într-un blender,apoi le amesteci cu puțină smântână (cât mai săracă în grăsimi) și cu puțin zahăr brun. Lași amestecul delicios la congelator câteva ore,după care te poți bucura de un desert mult mai sănătos,decât cele din comerț.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei