Evenimente

Donează cărți pentru copiii din medii defavorizate

Donează cărți pentru copiii din medii defavorizate

Astăzi, 23 aprilie, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, Plaza România și Salvați Copiii lansează un proiect inedit de colectare de cărți pentru comunitățile defavorizate în care activează organizația. Cu motto-ul „O carte de la tine, un viitor pentru ei!”, campania se desfășoară între 23 aprilie și 1 iunie, Ziua Copilului, când cărțile colectate vor fi dăruite copiilor din programele educaționale Salvați Copiii.

Citește tot
Armand Assante, întâlnire cu fanii români

Armand Assante, întâlnire cu fanii români

Cinema City reprezintă locul în care actorii de la Hollywood se simt ca acasă, atât pe marele ecran, cât şi în sala de cinema. Vineri, 20 aprilie, celebrul actor american Armand Assante a fost prezent, alături de echipa filmului, la megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni, la premiera specială pentru public a producţiei româneşti „The Wanderers - Vânătorul de spirite”.

Citește tot
Super Monkeys lansează  piesa “Much better”feat. Ioana Ignat

Super Monkeys lansează piesa “Much better”feat. Ioana Ignat

“Much better”: așa sună și cel mai nou proiect de pe piața muzicală românească format din doi DJ-i și producători din țară! O coproducție Cat Music și MediaPro Music, primul single lansat de Super Monkeys este un featuring cu Ioana Ignat, talentata artistă care a cucerit publicul cu hituri precum “Nu mă uita” și “Nu mai e”. “Much better” este o o piesă fresh, cu beat-uri pop-dance, ce se îmbină cu lyric video-ul plin de culoare al celor doi DJ-i. 

Citește tot

CampaniiVezi mai multe

Se fac înscrieri la programele sociale de inițiere în sport pentru copii

Se fac înscrieri la programele sociale de inițiere în sport pentru copii

La finalul lunii februarie și începutul lunii martie, la Stejarii Country Club au loc selecțiile municipale pentru școlile sociale de înot, gimnastică și judo (Școala Socială de Înot Camelia Potec- 24 februarie, Școala Socială de Gimnastică Nadia Comaneci-3 martie și Școala Socială de Judo Alina Dumitru-4 martie), cu scopul de a promova și susține inițierea copiilor în sport. 

Citește tot
Campania  „Nu tasta ura“, un demers împotriva hărțuirii pe internet

Campania „Nu tasta ura“, un demers împotriva hărțuirii pe internet

Patru din cinci adolescenți cu vârsta sub 18 ani, din România, spun că au fost ținta hărțuirilor în mediul online, arată un studiu publicat de Bitdefender, care a lansat acest demers. Obiectivul campaniei este strângerea a 50.000 de semnături în cadrul petiției online pentru a lansa un buton de Facebook reactions – Butonul against-cyberbulling (butonul împotriva hărțuirii pe internet). Acest buton nu ar fi unul de raportare, cenzurare sau coerciție efectivă asupra utilizatorului, ci ar purta semnificația simbolică de sancțiune socială.

Citește tot

HoroscopVezi mai multe

Cea mai mare ambiție a zodiilor

Cea mai mare ambiție a zodiilor

Pentru unii nativi, ambiția este o putere supraomenească. Există în ei o dorință arzătoare care se amplifică de-a lungul vieții și trebuie numaidecât să se îndeplinească, spre fericirea lor. Află care este aceasta, în funcție de fiecare semn zodiacal în parte. 

Citește tot
Zodii care cer mai mult decât oferă

Zodii care cer mai mult decât oferă

Unele persoane sunt atât de egoiste încât ar prefera să aibă totul în viață fără a oferi nimic în schimb. Potrivit astrologiei, există câteva semne zodiacale care sunt cunoscute tocmai pentru această latură, de a se pune mereu pe primul loc, fără a întoarce vreodată binele primit. Află care sunt acestea! 

Citește tot
Topul zodiilor mincinoase

Topul zodiilor mincinoase

Cei care cred că adevărul e greu de spus și de suportat preferă să mintă cu nonşalanţă. Din punct de vedere astrologic, există zodii care au ridicat minciuna la rang de artă şi care nu se dau înapoi să cosmetizeze realitatea, dacă asta le avantajează.

Citește tot

Astrologia dragosteiVezi mai multe

Ce iubire aștepți în funcție de zodie

Ce iubire aștepți în funcție de zodie

Fiecare persoană în parte simte dragostea în mod diferit. Dacă pentru unii e o simplă nevoie de atașament, pentru alții iubirea înseamnă totul. Află cum îți dorești să fii iubită și ce reprezintă dragostea pentru tine în funcție de semnul zodiacal!

Citește tot
Cupluri de zodii care nu sunt perfect compatibile

Cupluri de zodii care nu sunt perfect compatibile

De multe ori, te simți total împlinită când ai impresia că ți-ai găsit jumătatea și că lângă ea vei rămâne tot restul vieții. Cu toate astea, în viață nu totul merge ca pe roate, iar dragostea pe care mai ieri o simțeai pentru partener se poate risipi într-o clipă. De ce? Tocmai din pricina compatibilității, care pare a fi perfectă la început, însă ajunge să fie dezastruoasă. 

Citește tot
Zodii imposibil de părăsit

Zodii imposibil de părăsit

Ţi se pare greu să-ţi părăseşti partenerul de viaţă, oricât de multe scuze ai încerca să găseşti? Ei bine, află că sunt anumiţi nativi care par imposibil de părăsit şi asta pentru că posedă calităţi speciale, de care cu siguranţă ţi-ar fi dor! Află care sunt aceştia!

Citește tot
Horoscopul iubirii în luna aprilie

Horoscopul iubirii în luna aprilie

Dragostea pluteşte în aer la început de aprilie şi va înflori la fel ca pomii din natură. Unii nativi vor fi atât de amorezaţi, încât vor uita de realitatea înconjurătoare şi vor cădea pradă celor mai puternice sentimente. Află care sunt aceştia!

Citește tot

ParanormalVezi mai multe

Atrage energia pozitivă în casă prin Feng Shui

Atrage energia pozitivă în casă prin Feng Shui

Uneori, casa în care locuim este învăluită de o energie negativă care are efecte asupra noastră, însă putem să o schimbăm prin reguli Feng Shui. Potrivit filozofiei chinezești, există trei forțe majore care influențează viața noastră, feng shui sau spațiul nostru, fiind una dintre ele, explică Priya Sher, maestru Feng Shui pentru armonie.

Citește tot
Obiecte care aduc norocul

Obiecte care aduc norocul

Trifoiul cu patru foi, potcoava norocoasă sau coșarul sunt obiecte despre care se spune că atrag noroc. Nu putem garanta acest lucru, dar vă putem spune că dacă investești energie pozitivă într-un anumit obiect, mai mult ca sigur acesta îți va aduce și noroc. Iată ce alte obiecte aduc noroc:

Citește tot
Ce spune culoarea ochilor despre tine

Ce spune culoarea ochilor despre tine

Când gura încearcă să ascundă, ochii  dau de gol. Ne putem alege cu grijă cuvintele și controla gesturile, însă ochii nu mint niciodată. Se spune că sunt oglinda sufletului și că vorbesc în locul nostru.

Citește tot

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

De ce e bine să folosești balsam de buze-nr.16(494)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "