AVON a coafat gratuit femeile din satul Valea Părului 

În premieră, un brand de renume mondial a pus un sat din România pe harta frumuseții. AVON a coafat gratuit femeile din satul Valea Părului, județul Buzău, comuna Beceni.

AVON a adoptat o misiune de răsfăț și a luat în grijă frumusețea părului femeilor din satul Valea Părului, pe care le-a coafat de dimineața până seara, în cadrul primului salon pop-up de frumusețe dedicat exclusiv lor.

Astfel, în curtea Căminului Cultural, timp de 12 ore, peste 400 de femei de toate vârstele au fost răsfățate de o echipă completă de 25 de stiliști, care au oferit coafuri și sfaturi de îngrijire a părului.  


Mai mult, AVON a amenajat și un studio foto profesionist la fața locului, pentru a oferi femeilor coafate bucuria de a-și celebra frumusețea. Iar pentru a asigura frumusețea părului și acasă, AVON a oferit cadou femeilor din sat peste 1000 de produse pentru păr din gama Advance Techniques. 

În cursul zilei au avut loc și ateliere educative, în care specialiștii au oferit sfaturi de îngrijire a părului, dar și cursuri de business & dezvoltare a carierei susținute de reprezentanți AVON.   

La eveniment a participat și ANTONIA, celebra cântăreață și ambasadoare a produselor de îngrijire a părului Advance Techniques by AVON, care a împărtășit secretele frumuseții părului ei.  

 

Evenimentul AVON pentru Valea Părului a fost organizat din dorința de a transmite că frumusețea nu are loc sau vârstă și merită să fie descoperită, chiar și în locuri neașteptate.

Potrivit datelor făcute publice de Institutul Național de Statistică, aproximativ 50% dintre femeile din România trăiesc în mediul rural - iar AVON crede că și ele merită să fie recunoscute pentru frumusețea lor.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "