Seară de neuitat în doi. Cum organizezi o cină romantică 

Valentine's Day sau Sfântul Valentin este o ocazie bună de a-ți surprinde iubita cu o cină romantică. Și, dacă timpul nu-ți permite să o pregătești ca la carte, mai ai o șansă de Dragobete. Așa că iată cum organizezi o ieșire romantică reușită, pas cu pas. 

1. Alege locația pentru cina romantică

Primul pas pentru a organiza o cină romantică este să alegi locația, apoi toate pregătirile se vor face ținând cont de locul în care vă veți întâlni.

Ai trei variante din care poți alege: la restaurant, acasă sau într-un loc deosebit, precum un vapor sau într-un loc drag vouă.

Cea mai ușoară alternativă pentru ține este organizarea cinei la restaurant, mâncarea va fi gătită de un bucătar profesionist, vinul sau șampania vor fi bine alese, tot ceea ce ar trebui să faci tu este să te gândești ce vă place și să alegi locul. 

Îți mai amintești prima dată când ți-ai dat întâlnire cu partenerul tău? A fost o experiență interesantă sau nu? Recreați prima voastră întâlnire. Așa vă veți da seama cât de mult a avansat relația voastră.


Pregătește tu o cină romantică

Dacă ești priceput cât de cât în bucătărie, atunci gătește tu pentru ea. Efortul tău va fi apreciat, chiar dacă preparatele nu ies impecabil. 

Dacă locuiți deja împreună, poți începe cu surprizele încă de dimineață. Îi oferi micul dejun la pat, iar seara o poți surprinde cu cina. Va fi mai mult decât încântată să găsească masa pregătită, muzică bună și lumânări. Mai ales că nu se va aștepta la asta. 

Citește și: Secretele romantismului

Reține faptul că cina pregătită de tine ar trebui să o imite una de la un restaurant. Trebuie să cumperi ingredientele din timp pentru a nu te aglomera în ziua respectivă și ar trebui să gătești ceva care să vă placă la amândoi.

Îți propunem să încerci rulouri de pui cu sparanghel, ideale pentru o cină deosebită. Nu uita  Noi îți propunem prăjitura cartof de cacao cu fructe, o rețetă delicioasă. Sau poți încerca și această rețetă de avocado umplut.

Atmosfera este foarte importantă pentru cină reușită. Nu trebuie să lipsească florile, lumânările și nici muzica în surdină. Detaliile sunt cele care fac diferența, așa că fii atent și cu ce a rămas după ce ai gătit. Curățenia este foarte importantă! 
Alte sfaturi care vor asigura succesul cinei romantice:

Trebuie să fii creativ și să o surprinzi plăcut.

Nu faceți excese la mâncare și la băutură pentru că trebuie să fiți pregătiți pentru ceea ce urmează după cină și astfel veți evita starea de somolență.

Ce ai zice dacă ți-ai răsfața iubita cu un masaj senzual cu uleiuri aromatice? Gândește-te ce arome îi plac sau pune-o pe ea să aleagă un ulei de masaj, iar pe pat poți împrăștia niște petale de trandafir.

Închide-ți telefonul, iar în cazul în care mai locuiești cu cineva în apartament anunț-o pe persoana respectivă că nu vrei să fii deranjat. Cina romantică are numai doi actori principali, trebuie să vă comportați ca și cum numai voi doi ați fi pe lume.

Evită să vorbești despre locul de muncă și probleme personale.

Îi poți dărui un cadou simbolic, care o va face să își aducă aminte cu drag de această zi. Trebuie să alegi ceva special pe care să îl dăruiești persoanei iubite la momentul oportun, ori la începutul întâlnirii ori la sfârșitul ei. Cel mai bine ar fi să o surprinzi și să o faci să găsească singură drumul spre cadou.

Păstrează o atitudine pozitivă pe tot parcursul cinei și simte-te bine alături de jumătatea ta.

Nu uita să pui la rece sticla de vin roșu sau șampanie. O frapieră cu gheață pentru șampanie ar fi ideală însă te poți descurca utilizând și frigiderul.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "