Plante tămăduitoare din Biblie cu revista Click!pentru femei 

Din 9 noiembrie revista Click!pentru femei se găsește la toate punctele de difuzare a presei împreună cu cartea „Plante tămăduitoare din Biblie”.

Vindecarea cu plante este la fel de veche ca și omenirea. Conștientizarea utilizării plantelor medicinale este rezultatul multor ani de lupte împotriva bolilor, datorită cărora omul a învățat să folosească remedii din scoarța copacului, semințe, părți ale fructelor și plantelor. 


Ierburile din perioada biblică, folosite în viața oamenilor de zi cu zi, au ajuns a fi utilizate în medicină (chimen, coriandru, fenicul, usturoi, muștar, ceapă, mac, șofran, susan și cimbru), unguente cosmetice (smirnă), uleiuri aromatice (obligeană, tămâie, smirnă), parfumuri (nard), fumigație și ritualuri religioase (isop).


Cunoașterea dezvoltării ideilor legate de utilizarea plantelor medicinale, precum și evoluția conștientizării au sporit abilitatea farmaciștilor și a medicilor de a răspunde provocărilor care au apărut prin răspândirea serviciilor în facilitarea vieții.

Și Dumnezeu a spus: „Iată, v-am dat fiecare plantă care poartă sămânță pe fața întregului pământ și orice pom cu sămânță în rodul lui. Le veți avea pentru a vă hrăni.”

Prețul pachetelui revista plus carte este 12 lei și 99 de bani.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "