Feluri principale

Gulaş de porc sub aluat

Gulaş de porc sub aluat

Următoarea reţetă este simplă, dar spectaculoasă. Ne aminteşte de tocăniţele tradiţionale, scăzute în cuptor, dar aduce şi un plus de noutate datorită căpăcelului din aluat nedospit. Să ai poftă şi inspiraţie!

Citește tot
Muşchi de porc cu vin, rozmarin şi salvie

Muşchi de porc cu vin, rozmarin şi salvie

Acest muşchi de porc cu vin, rozmarin şi salvie trebuie gătit bine, apoi tăiat felii şi servit cu un uşor şi delicios sos cremos. Ai grijă, însă, înainte să pui carnea pe foc, să îndepărtezi toate pieliţele şi eventuala grăsime.

Citește tot
Tocăniţă picantă de pui cu paste

Tocăniţă picantă de pui cu paste

Pentru cei cărora le place mâncarea picantă avem o delicioasă reţetă de tocăniţă picantă de pui cu paste, numai bună să te lingi pe degete. Poţi reduce cantitatea de boia în mâncare sau poţi pune mai multă în cazul în care o vrei şi mai picantă. La fel, poţi proceda şi în cazul cantităţii de usturoi ori de piper.

Citește tot

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

De ce e bine să folosești balsam de buze-nr.16(494)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "