Amestecul care dă peștelui un gust deosebit! Îl vei folosi și tu acum înainte



 

Peștele este sănătos și se face repede, mai ales dacă alegi să îl bagi la cuptor, însă nu mai știi cum să-l pregătești? Îți spunem noi secretul pentru a găti un pește cu un gust aparte. 

Bucățile de pește pot căpăta un gust aparte dacă folosești un ingredient secret, ce poate transforma rețeta ta într-una cu adevărat specială.

În general, peștele cu gust mai puțin pronunțat (precum codul, șalăul, merluciul, dorada etc) merge de minune servit cu cartofi fierți și un sos de maioneză, cu mujdei de usturoi sau servit cu ganritură de orez sau legume.

Dacă vorbim de pește sub formă de trunchi, acesta se taie bucăți, se scoate coloana și fileurile obținute se pun într-o tavă de cuptor, pe care am pus foaie de copt și câteva linguri de ulei.

Apoi, pe una dintre părți presărim un mix de ierburi aromatice (pătrunjel uscat, oregano, busuioc etc), dar un ingredient ce dă cu adevărat savoare este tarhonul.


Presară-l peste pește, adaugă sare, piper, usturoi pisat sau pudră, un pic de ulei și un strop de lămâie și adaugă totul la cuptor.

Când totul e gata, servește cu garnitura dorită. Vei observa că tarhonul, alături de celelate ierburi aromatice, conferă peștelui un gust deosebit!

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "