Cartofi gratinați cu șuncă și cașcaval



 

Un preparat apetisant și ușor de pregătit, cartofii gratinați cu șuncă și cașcaval te vor cuceri de la prima degustare.



Ingrediente


4 linguri unt

1 ceapă tocată

2 căței de usturoi zdrobiți

40 g făină

700 ml lapte

200 g cașcaval ras

900 g cartofi feliați subțire

450 g șuncă cubulețe

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper


Află cum se prepară cartofii gratinați cu șuncă și cașcaval pe clickpoftabuna.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "