Duminica este ziua în care ne răsfățăm. Așadar, ce zici de niște chifteluțe pe frigărui?

Ai nevoie de

500 g piept de pui
50 g caşcaval
1 ardei gras
sare
2 căţei de usturoi
1 legătură pătrunjel
sos de roșii
garnitură de cartofi prăjiți

Pentru decor

măsline, tăiate rondele
brânză de capră
morcov, mărunțit
ardei gras roșu, tăiat fâșii
cimbru proaspăt

Preparare

Speli pieptul de pui și-l treci prin mașina de tocat cu sită mare. Amesteci carnea cu ardeiul și cu usturoiul mărunțiți, cașcavalul ras, pătrunjelul tocat, sare și piper, după gust. Așezi carnea pe bețele de frigărui și le frigid, pe ambele părți, pe grătarul încins, uns cu ulei până se rumenesc frumos.

Formezi pe fiecare frigăruie chipuri simpatice din bucățele de brânză, măsline tăiate rondele, bucățele de morcovi, fâșii de ardei și cimbru. Servești alături de sos de roșii și de cartofi prăjiți.

Sursă foto: Profimedia

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "