Din doar câteva ingrediente poți prepara cel mai bun fel principal, cordon bleu.

Ai nevoie de

3 felii piept de pui
3 felii șuncă
3 felii cașcaval
2-3 ardei grași roșii
2 ouă
pesmet
ulei
sare
piper
salată de crudități
ciuperci, sotate
făină

Mod de preparare

Bați feliile de piept de pui și le tamponezi cu șervețele de hârtie, pentru a îndepărta surplusul de apă. Le dai cu sare și piper. Speli ardeii și-i tai feliuțe. Pe fiecare felie de carne așezi câte o felie de șuncă și de cașcaval, apoi câteva de ardei. Rulezi, prinzi cu scobitori, apoi treci de câte două ori fiecare rulou prin făină, prin ouăle bătute și prin pesmet. Le prăjești în ulei încins și le scoți pe hârtie absorbantă. După ce se răcoresc puțin, le îndepărtezi scobitorile. Le servești cu salată de crudități și cu ciuperci feliate, sotate.




S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "