Cum faci cea mai bună ciorbă de pui. Acesta este secretul! 

După mesele copioase de sărbători, e timpul să lăsăm preparatele grele deoparte și să încercăm ceva mai lejer. Ce ai spune de o ciorba de pui? Se mai rapid și e foarte gustoasă. 

Pentru a pregăti de ciorbă de pui din lume vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

- pulpe sau ciocănele de pui 

- două cepe

- doi morcovi

- un ardei (de preferat roșu)

- o țelină mică

- un kg de borș

- o legătură de pătrunjel

- două legături de leuștean

- 2-3 ouă (opțional)

- fidea sau tăiței (opțional)

- smântână (opțional)

-  tarhon


Mod de preparae:

Pulpele de pui sau ciocănelele se pun într-o oală cu apă și se lasă la fiert până ce carnea devine extrem de moale și se poate curăța ușor de pe oase.

Într-o altă oală punem ceapa, morcovii, țelina și ardeii, toate tocate mărunt. Adăugăm un strop de ulei și călim totul timp de câteva minute, până ce vedem că ceapa devine sticloasă. Apoi adăugăm borșul și apă și lăsăm la fiert. Nu avem multe de făcut ca să obținem cea mai bună rețetă de ciorbă de pui din lume. Când legumele devin moi adăugăm carnea curățată de pe oase. Opțional putem adăuga o mână de fidea sau de tăiței sau câteva ouă bătute.

Spre final punem pătrunjelul și leușteanul tocate mărunt și mai lăsăm să dea în câteva clocote. Presărăm câteva lingurițe de tarhon uscat la plic și...asta e tot! Așa se pregătește cea mai bună rețetă de ciorbă de pui din lume! Se poate servi simplă sau cu smântână, iar gustul este unul cu adevărat special!

Poftă bună!

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "