Friptură de porc pentru Crăciun. Rețetă simplă și delicioasă



 

Încă puțin și vine Crăciunul peste noi! Și, dacă nu ești o gospodină iscusită, dar vrei să îți încânți papilele gustative cu ceva nou, poți încerca această rețetă. E potrivită pentru serile de iarna, mai ales dacă ai și un șemineu în încăpere.

Friptură de porc pentru Crăciun în cidru cu sos de smântână și muștar

Ingrediente

4 felii de porc

O ceapa mare taiata felii subtiri

300 ml cidru sec

2 foi de dafin

4 linguri smantana

2 lingurite mustar Dijon

Patrunjel tocat

Ulei

Mod de preparare

Incingeti putin ulei intr-o tigaie. Prajiti feliile de porc pe ambele parti pana devin aurii. Luati feliile si puneti-le deoparte. Adaugati in tigaie ceapa si caliti-o pana se inmoaie. Adaugati porcul inapoi in tigaie, turnati cidrul peste, adaugati frunzele de dafin si asezonati. Lasati sa dea intru-un clocot apoi puneti tot intr-o tava cu capac si dati la cuptorul preincins la 180 grade pentru o ora jumatate.

Luati din cuptor si rupeti carnea in bucatele. Adaugati smantana, mustarul si patrunjelul si mai lasati 5 minute la cuptor. Serviti cu piure sau legume.

Sursa

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "