Friptură de vită cu sos de ceapă



 

Revista nr. 24 - Așteaptă-ți soțul la cină cu o friptură delicioasă de carne de vițel în sos de ceapă!

Dificultate medie / Preparare: 1 h / 2 PORȚII

Ai nevoie de

400 g pulpă de vițel
1 ceapă roșie
3 cepe albe
3-4 căței de usturoi
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Speli și tai carnea felii. O dai cu sare și piper, după gust. O rumenești în puțin ulei, apoi o scoți și o așezi într-o tavă termorezistentă. În grăsimea rămasă, călești cepele tăiate solzișori. Le pui peste carne împreună cu 1-2 căni de apă și  le dai la cuptor până când se înmoaie carnea. Cu 5-10 minute înainte de a stinge focul, adaugi usturoiul zdrobit.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "