Mâncare de linte cu șuncă



 

Dacă nu gătești prea des linte, încearcă această rețetă și te vei convinge că e delicioasă!

Ai nevoie de

300 g linte verde
1 ceapă roșie
1 praz
1 morcov
150 g șuncă presată
6  linguri ulei
sare
piper
pătrunjel
5 cârnați

Preparare

Speli lintea în mai multe ape și o scurgi. Încingi 4 linguri de ulei și sotezi câteva minute ceapa, morcovul și prazul tocate.

Când legumele încep să se înmoaie, adaugi lintea, torni apă cât să o acoperi și lași la fiert. Când s-a înmuiat, pui șunca tăiată cubulețe, sare și piper, după gust. Ții să fiarbă până scade apa.


Încingi restul de ulei într-o tigaie și rumenești cârnații. Sevești mâncarea cu cârnați și presărată cu pătrunjel tocat.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "