Roșiile umplute devin un preparat adorat de copii, dacă le decorezi sub forma unor monstruleți simpatici!

Ingrediente

6 roșii
100 g brânză de vaci
2 linguri smântână
50 g piept de pui
sare
piper

Pentru decor
boabe de porumb
cașcaval
sos de roșii
muștar
ceapă chivas
frunze de oregano

Preparare

Tai bucățele pieptul de pui și-l fierbi până se înmoaie, apoi îl usuci. Speli roșiile și le tai la un capăt. Cu o lingură, le scoți pulpa, pentru a face loc umpluturii și le pui cu gura în jos ca să se scurgă.

Combini brânza scursă cu smântâna, cu pieptul de pui tăiat fin, sare și piper, după gust. Umpli fiecare monstruleț, presari câteva boabe de porumb, le faci părul din câteva fire de ceapă chivas sau din frunze de oregano. Trăsăturile fețelor le faci din muștar, picioarele din cașcaval, iar unghiile din sos de roșii.

Sursă foto: Profimedia

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "