Nu știi ce să mai prepari de post? Încearcă această rețetă de ciuperci cu vin alb



 

Ciupercile sunt ideale în perioada postului, mai ales că pot fi pregătite în diverse feluri. Dacă ai nevoie de o masă rapidă, încearcă și această rețetă tradițională de ciuperci cu vin alb. Este ideală pentru prânz și cină.

Ingrediente

- ciuperci

- ceapă 

- lămâie 

- vin alb 

- pătrunejel 

- ulei, sare, piper 


Încearcă și: Turte umplute cu brânză după rețeta bunicii. Uite cât de simplu se fac


Mod de preparare

Ia jumătate de kilogram de ciuperci mici, spală-le cu îngrijire și usucă-le pe o pânză. Se pun într-o cratiță unde vei fi pus câteva linguri de untdelemn fierbinte. Adaugă sare, piper, o lingură de ceapă și pătrunjel, tocate mărunt, zeama de la două lămâi și 150 gr. de vin alb.

Acoperă cratița și pune cinci minute la foc până dă în colcot. Lasă să se răcească și servește cu apa în care au fiert. Poți adăuga și o lingură de muștar englezesc. 

Poftă bună!

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "