Paste cu pui și sos de smântână, rețeta rapidă



 

 Cine nu ar gusta o porţie savuroasă de paste cu pui şi sos alb de smântână? Se fac rapid şi sunt absolut delicioase! Pune-te pe treabă şi nu uita să le asociezi cu un vin alb aromat.

Ai nevoie de

1/2 pachet tagliatelle
1 piept de pui
100 g porumb fiert
ulei
sare
piper

Pentru sos

200 g smântână
2 linguri ulei
sare
piper
2-3 căței de usturoi zdrobiți
1 ceapă mărunțită
2 linguri praz tăiat mărunt
cepșoară, opțional

Mod de preparare


Speli pieptul de pui, îl usuci, îl dai cu sare și îl lași la frigider 30 de minute.
Între timp, prepari tagliatellele conform indicațiilor de pe ambalaj, apoi le scurgi.
Fierbi pieptul de pui până intră dinții furculiței cu ușurință în el, apoi îl tai fâșii.
Pentru sos, încingi uleiul, sotezi ceapa, prazul și usturoiul, amesteci, torni puțină apă și adaugi pieptul de pui și smântâna. Omogenizezi și potrivești gustul de sare și piper. Ții pe foc să se combine aromele și dai deoparte. După ce s-a răcorit sosul presari  boabele de porumb și îl servești alături de tagliatelle, presărat cu cepșoară tăiată fin, după gust.


S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei