Știai că poți să pui cartofi și la o plăcintă? Descoperă cum se prepară în cele ce urmează!

Ai nevoie de

1 pachet aluat foitaj

1 kg cartofi

2 cepe verzi

200 g smântână

200 g brânză moale

sare

piper

1 ou,pentru uns

Preparare

Speli cartofii și-i fierbă în coajă în apă cu sare,apoi îi lași la răcit,îi descojești și-i feliezi. Amesteci brânza cu smântâna,adaugi cepele verzi tocate,sare și piper după gust.

Întinzi foile de aluat și decupezi două felii rotunde. Așezi o foaie într-o tavă tapetată,pui un strat de cartofi feliați,unul de cremă de brânză,încă unul de cartofi și continui până când termini ingredientele,deasupra fiind cremă. Așezi foaia rămasă,o ungi cu ou și o dai la cuptor până când rumenește. Decorezi după imaginație.

Sursă foto:Profimedia

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei