Rețeta zilei: Piept de pui cu orez



 

Iată un fel de mâncare ușor de gătit, din care obții 3-4 porții. Dificultatea este medie, iar timpul de gătire este de 1 h 10’.

Ai nevoie de

1 piept de pui

1 ardei verde

1 radei roșu

1 ardei galben

100 g orez

1 ceapă

300 ml apă

sare

piper

ceapă verde,opțional

ulei

Preparare

Sărezi pieptul de pui,îl dai la frigider peste noapte,a doua zi îl speli și-l ștergi cu șervete din hârtie. Îl tai fășii,pe care le condimentezi cu sare și piper după gust. Prăjești fâșiile de pui în ulei încins până când se rumenesc,apoi le scoți. Pui în loc ceapa tocată și,când devine sticloasă,adaugi orezul și apa. Acoperi și lași să fiarbă. Când orezul începe să se înmoaie pui ardeii feliați și mai ții pe foc câteva minute,apoi adaugi fâșiile de piept de pui și ții pe foc să se combine aromele.

Înainte să servești,presari,dacă vrei,ceapa verde tocată.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei