Pregătește-le celor dragi această rețetă. Aroma legumelor, în combinație cu carnea ușor crocantă, îi va cuceri.  

Dificultate: medie

Preparare: 1h 30'

Porții: 4-6

Ai nevoie de 

500 g piept de curcan

10 felii de bacon

1 ceapă

1 sfert de varză roșie

1 ardei gras roșu

5 ciuperci champignon

cimbru uscat, după gust

pătrunjel, opțional

sare

piper

ulei pentru gătit

Pas 1

Speli carnea, o usuci cu un prosop de hârtie, o tai pe lung, dar nu până la capăt, ci doar cât să obții o felie. O acoperi cu o folie alimentară și o bați ușor cu ciocanul de șnițele. O condimentezi cu sare, piper și cimbru, după gust, apoi așezi feliile de bacon.

Pas 2

Speli legumele. Scoți semințele ardeiului și înlături cotorul verzei. Toci ceapa mărunt și o călești în uleiul încins. Când e translucidă, adaugi ardeiul gras tăiat cubulețe și mai ții un minut. Urmează ciupercile tăiate felii și varza făcută fâșii. Asezonezi după gust, cu sare și piper. Poți să adaugi pătrunjel.

Pas 3

După ce s-au înmuiat legumele, dai deoparte și lași la răcorit, apoi le așezi cu grijă peste pieptul de curcan și rulezi. Legi bine, cu sfoară alimentară.

Pas 4

Rumenești ruloul pe toate părțile și îl așezi într-o tavă potrivită. Peste el, torni tot uleiul în care l-ai prăjit. Îl dai la cuptorul încins în prealabil. Ții o oră, apoi o scoți și, înainte de a o servi, o ții acoperită 20-30 de minute.


S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

De ce e bine să folosești balsam de buze-nr.16(494)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "