Ți-a rămas friptură? Nu o arunca! Pregătește o delicioasă bundincă de cartofi cu pui



 

Ți-a rămas friptură de aseară, dar nu știi ce să faci cu ea? Nu o arunca! Poți pregăti o delicioasă budincă de cartofi cu pui pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente și pe care o pregătești foarte ușor! 

Ingrediente:

- pui la cuptor

- 5-6 cartofi medii 

- 1/2 ardei rosu

- pătrunjel verde

- sare , piper, boia dulce , busuioc uscat 

- 3 ouaă

- 3 linguri smântână

- 50g unt pentru uns tava

- 100g cașcaval


Mod de preparare:

Cartofii se curăță, se pun la fiert și se pun la fiert. Până aceștia sunt gata, tăiem cubulețe pieptul de pui și ardeiul roșu.

Într-un bol batem cele 3 ouă cu puțină sare, punem și smântâna, amestecăm bine cu un tel, apoi adăugăm pieptul de pui cu ardeiul și puțin pătrunjel verde. Amestecăm până omogenizăm bine totul.  


 

Ungem o tavă cu unt și pe pereții acesteia și așezam cartofii fierți, pe care i-am scurs de apă și pe care îi condimentăm după gust. Peste cartofi, adăugăm compoziția de ouă cu carne și nivelam frumos toată suprafața și la final presărăm jumătate din cantitatea de cașcaval râs.

Dăm tavă la cuptor pentru cca.20 minute, scoatem tavă, presărăm restul de cașcaval și mai lăsăm tavă încă 5 minute în cuptor.

Poftă bună!


Sursă: bucătăras.ro / Foto: retetemerisor.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "