Dacă îţi plac ciupercile, încearcă o tocăniţă delicioasă, după o reţetă simplă şi rapidă! Ai nevoie de doar câteva ingrediente, puţină îndemânare şi masa e gata! Poftă bună!

Ai nevoie de

2-3 linguri ulei
1 ceapă tocată
5-6 căței usturoi mărunțit
750 g ciuperci
100 ml vin alb
sare, după gust
piper, după gust
100 g roșii uscate
pătrunjel
cimbru

Mod de preparare

Călești ceapa împreună cu usturoiul. Pui ciupercile spălate și feliate pe lung. Le lași până scade zeama, apoi torni vinul. Potrivești gustul cu sare și piper. Lași să fiarbă 15-20 de minute, la foc potrivit, apoi adaugi roșiile. Lași 10 minute să se combine aromele și oprești focul. Servești tocănița presărată cu pătrunjel și cimbru mărunțite, după gust.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "