Revista nr.26: Simplu și rapid de preparat, această rețetă are un gust pe care nu-l vei uita ușor!

Ai nevoie de

500 g carne de vită
1 ceapă mare
50 ml ulei
sare
1 linguriță boia de ardei iute
piper
85 g pastă de tomate
1 ardei iute roșu
2 roșii
250 g linte galbenă
pătrunjel, pentru decor


Speli carnea și o tai cubulețe. Toci ceapa mărunt, o călești în ulei încins, apoi adaugi carnea și le lași pe foc împreună. Torni apa fierbinte cât să acopere carnea și potrivești gustul de sare, boia și piper. Lași pe foc până dă în clocot, amestecând din când în când, și încorporezi pasta de tomate. Dupa ce a fiert carnea, adaugi ardeiul iute tăiat rondele și roșiile feliate. Lași pe foc până când scade sosul. Treci lintea printr-un jet de apă rece și o pui la fiert în apa clocotită cu sare, aproximativ 15-20 de minute. O servești alături de carnea de vită, decorată cu pătrunjel proaspăt.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "