5 lucruri surprinzătoare despre femei. De ce nu au sânii aceeași mărime 

În Grecia Antică, femeile erau considerate o specie diferită de cea a bărbaților din cauza lucrurilor surprinzătoare care se petrec în corpul lor.

Iată doar câteva dintre ele:  


1. Grețurile matinale ale femeilor însărcinate sunt benefice copilului

Grețurile matinale ale femeilor însărcinate sunt un un lucru bun, susțin cercetătorii de la Universitatea Colorado. În acest fel, corpul ajută copilul să evite toxinele din pește, pui și carne pe care mama îl consumă. Astfel, dacă ești însărcinată și îți este rău dimineața, nu-ți face griji! Înseamnă că au un copil puternic.  


2. Femeile sunt mai cerebrale

Deși creierul bărbaților este mai mare, femeile au obținut cu aproximativ 3% rezultate mai bune la testele de inteligență. Asta se datorează abilităților lor de a face mai multe activități în aceleași timp. Cerebelul sau creierul mic are cu 30% mai multe conexiuni nervoase decât cel al bărbaților.


3. Femeile au un sistem imunitar mai puternic

Potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Gent, cromozonul X întărește sistemul imunitar și reduce riscul de cancer, de aceea femeile pot trece peste probleme de sănătate mai ușor. Mai mult, estrogenul reduce îmbătrânirea corpului, asta fiind una dintre explicațiile pentru care femeile trăiesc mai mult.


4. Sânii nu au aceeași mărime

Un număr foarte mic de femei are ambii sâni de aceeași mărime. Care este explicația pentru care unul este mai mare decât celalălalt? Corpul uman nu este perfect simetric.


5. Femeile au o temperatură mai mică

Probabil că te întrebi de ce multe dintre femei au mâinile și picioarele reci. Explicația este simplă: femeile au o temperatură a corpului cu aproximativ 3 grade Celsius mai mica decât a bărbaților. Oamenii de știință cred că femeile pierd căldură mai rapid din cauza faptului că au o masă musculară mai mică. 


Sursă:  brightside.me

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "