Aceste femei au renunțat să-și vopsească părul și sunt absolut minunate 

În trecut, părul alb era asociat cu înțelepciunea și cunoașterea. În multe locuri încă este așa, cel puțin în cazul bărbaților. Însă părul grizonat pare să fie o problemă colectivă, astfel că cele mai multe femei aleg să își vopsească părul încă de la apariția primelor fire albe.

Marthe Truslow Smith, o tânără de 26 de ani, a decis că este timpul pentru o schimbare și a creat o pagină de Instagram destinată femeilor care au renunțat la vopsea și și-au lăsat frumusețea naturală, cu tot cu fire albe, la vedere.  

"Motivul pentru care am înființat acest grup, Grombre, a fost să aflu răspunsul la câteva întrebări care nu-mi dădeau pace: Este adevărat că părul alb este urat, mă face să arăt bătrână și înseamnă că nu mai sunt bună de nimic?"

"Vreau să schimb modul în care vedem frumusețea și să începem să cheltuim timp și  bani pe lucruri mult mai importante decât asta". 

"Aceste femei care au renunțat să-și vopesască părul sunt pur și simplu uimitoare și sper că multe alte femei să le urmeze exemplul", a declarat ea pentru Bored Panda.

Iată mai jos doar câteva fotografii postate pe contul de Instagram:Găsiți AICI mai multe fotografii.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "