Aplică masca asta pe ten și vei arăta mai tânără cu câțiva ani 

Botox-ul, acidul hialuronic, grefele de grăsime, chirurgia plastică sunt doar câteva dintre cele mai scumpe și incomode modalități prin care poți avea un ten cu aspect mai tânăr.

Dacă ne uităm la mamele și bunicile noastre,vom vedea femei care îmbătrânesc cu grație. De aceea,îți propunem una dintre cele mai bune metode pentru a avea un ten radiant,fără urme de cearcăne,riduri sau linii fini:masca cu efect antiîmbătrânire cu ingrediente din natură.

 

Avocado,cacao,miere și scorțișoară

 

Inflamațiile din organism accelerează procesul de îmbătrânire a tenului,iar stresul este cel care le declanțează. Oamenii de știință au studiat cauzele apariției inflamațiilor și cum afectează ele celulele pielii. Ei au descoperit și că anumite alimente și condimente găsite în natură au capacitatea de a lupta împotriva acestor probleme.

Unul dintre aceste alimente este avocado. Fructul conține acizi grași esențiali care combat efectele radicalilor liberi,cum sunt ridurile,petele și pigmentarea tenului.

Pudra de cacaoeste un aliment antiîmbătrânire ce conține aproximativ 320 de antioxidanți diferiți. În stare brută,această pulbere ajută la stabilizarea celulelor pielii,luptă împotriva radicalilor liberi și încetinește procesul de îmbătrânire.

Se spune că frumoasa regină a Egiptului,Cleopatra se scălda în lapte și miere pentru a se menține tânără. Mierea este un umectant,ceea ce înseamnă că atrage și reține umezeala,fiind indicată pentru toate toate tipurile de piele. Are,de asemenea,proprietăți antibacteriene,menținând tenul curat.

Scorțișoara este un condiment puternic,care poate,de asemenea,încetini procesul de îmbătrânire a pielii.

 

Ai nevoie pentru mască de:

 

1 avocado descojit și făcut piure

3 linguri de cacao

2 linguri de miere

1 linguriță de scorțișoară

 

Cum se prepară

 

Pune ingredientele într-un vas și omogenizează-le bine,până obții o pastă lipicioasă. Aplică masca pe tenul curat și uscat. Întinde-te și relaxează-te,iar după 25 de minute clătește cu apă caldă. Pentru ca masca să fie eficientă,trebuie s-o aplici de două ori pe săptămână.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei