Așa estompezi vergeturile cu 3 remedii naturale 

Vergeturile nu sunt altceva decât liniile vizibile care se formează pe piele, ceea ce duce adesea la o expansiune sau contracție rapidă a tegumentului. Ele apar, în general, din cauza scăderii bruște în greutate sau a modificărilor hormonale.

Liniile care apar pe piele sunt inestetice și te împiedică de multe ori să porți o rochie,deoarece îți este frică că o să se vadă. Ele apar,în general,pe burtă,coapse și regiunile superioare ale brațelor.

Principalele cauze a vergeturilor sunt scăderea sau creșterea bruscă în greutate,fiind cele care determină schimbarea dimensiunii corporale a persoanei în cauză.

Pe lângă tratamentele scumpe care ajută în eliminarea vergeturilor,poți scăpa de linii și cu remedii naturale,pe care le prepari chiar tu acasă.

Ulei de ricin

Este ideal în combaterea vergeturilor și a mai multor probleme legate de piele. Masează zona afectată cu puțin ulei de ricin prin mișcări blânde,circulare. Apoi,înfășoară zona cu o cârpă de bumbac și ține 30 de minute pe ea o sticlă cu apă caldă. Pentru obținerea rezultatelor dorite,repetă tratamentul în fiecare zi,timp de o lună.

Albuș

Ouăle,mai ales albușul,este o sursă bogată de proteine și aminoacizi. Separă două gălbenușuri de albușuri. Bate albușurile spumă și apoi aplic-o direct pe zona afectată de vergeturi. Las-o să se usuce. După 30 de minute,clătește cu apă călduță și hidratează pielea cu ulei de migdale sau de măsline.

Suc de cartofi

Conține vitamine esențiale,care sunt necesare în regenerarea celulelor pielii. Curăță de coajă doi cartofi și apoi se dau prin răzătoare. Stoarce sucul și combină-l cu trei linguri de suc de lămâie. Masează zona afectată de vergeturi cu soluția obținută până este absorbită de piele. După 20 de minute,clătește cu apă călduță.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "