Aşa faci dintr-un machiaj de zi unul de seară! 

Ca să arăţi ca scoasă din cutie, ia în calcul că machiajul de zi nu e potrivit întotdeauna şi după ora 18. Va trebui să faci câteva mici schimbări şi să mizezi pe „mai intens”. Iată ce trebuie să bifezi!

Trucul constă în a face alegeri corecte şi moderate,pentru a nu trece în extrema cealaltă. Şi pentru asta,este imperativ necesar să te (re)machiezi într-un loc bine luminat.

Mici retuşuri
Este necesar să corectezi machiajul de peste zi (rimel întins,exces de sebum). Pentru zonele lucioase ale tenului (zona T) foloseşte şerveţele speciale,Dacă este nevoie,aplică anticearcăn. Fondul de ten arată încă bine? Optează atunci doar pentru un pic de pudră (uşor strălucitoare,când mergi la un spectacol).

Machiajul ochilor
Aplică pe pleoapa superioară o nuanţă mai închisă a culorii cu care obişnuieşti să te dai ziua. Foloseşte un  dermatograf,la baza genelor,sau un tuş de ochi. Evită să te dai cu prea mult rimel,pentru că-ţi va încărca inestetic genele!


Cum îţi pui obrajii în evidenţă

Când ai nevoie de un pic de „strălucire”,poţi încerca o pudră cu particule sclipitoare sau una semibronzantă. Poţi s-o aplici pentru a-ţi evidenția pomeţii,bărbia,fruntea şi gâtul sau zona decolteului.

Buzelemai senzuale
Conturează-ţi buzele cu un creion special,care să împiedice „migrarea” rujului. Pentru a-i spori rezistenţa,încearcă următorul truc:aplică pe vârful degetului un pic de fond de ten şi tamponează-ţi buzele. Ulterior,foloseşte creionul de contur. Alege un ruj cu câteva nuanţe mai închis decât culoarea naturală a buzelor tale,iar deasupra,dacă vrei,un strat de gloss.

Pont!

Seara,dacă vrei o nuanţă îndrăzneaţă de ruj,machiază-ţi cât mai natural ochii. Dacă ai folosit un fard închis şi tuş de ochi,atunci buzele rămân naturale.


Citeşte şi:

De ce să ții cont când folosești un ruj închis la culoare

Ai tenul gras? Uite ce fond de ten îţi trebuie!


S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei