Atenție, doamnelor! 8 greșeli frecvente care îi sperie pe bărbați 

Există câteva lucruri pe care orice femeie le face, fără să își dea seama de impactul pe care acestea le-ar putea avea asupra celor din jur. Un site feminin de succes a elaborat o listă a celor mai frecvente greșeli pe care le-a remarcat la majoritatea femeilor și pe care bărbații le urăsc. Unele sunt atât de mărunte, încât nici nu le băgăm în seamă.

Iată care sunt cele opt greșeli care nu sunt pe placul bărbaților, dar pe care multe femei le fac. 


1. Părul mult prea aranjat

Mult fixativ, tapare și clame de păr? Mai bine nu! Bărbații preferă pletele în vânt, cosițele naturale sau buclele rebele. 


2. Prea mult machiaj

De multe ori, femeile optează pentru un fond de ten mai închis decât culoarea pielii lor, fard, blush și ruj strident. Aceasta le face inestetice și arată ca și cum ar avea o mască pe față.  Naturalețea poate fi cea mai puternică armă în cucerirea unui bărbat. Alege nuanțele nude, care îți vor accentua trăsăturile!


3. Genele artificiale

Extensii de gene, multe straturi de mascara? Mai gândește-te o dată! Bărbații nu prea apreciază astfel de lucruri. 


4. Dinți galbeni

Te simţi incomfortabil din cauza respiraţiei urât mirositoare şi a dinților galbeni? Ai și de ce, bărbații sunt atenți la detalii, așa că dă fuga la un cabinet stomatologic! Zâmbetul este o trăsătură importantă pentru bărbați.


5. Te neglijezi

Iar nu ți-ai dat cu ojă unghiile, iar crema depilatoare e neatinsă! Fooooarte rău, ia măsuri!  Ai grijă și de tenul tău. Spune atâtea lucruri despre tine! 


6. Machiatul în public

Un bărbat o va lua drept o lipsă de respect dacă te machiezi sau îți retușezi machiajul în public. 


7. Buze uscate

Bărbații vor căuta întotdeauna buze care să îi îmbine la sărut. Un balsam de buze, mereu la îndemână, va deveni aliatul tău! Și nu uita nici de ruj. A fost inventat cu un scop! 8. Prea mult parfum

Bărbații nu sunt impresionați de arome mult prea puternice, alege ceva light, floral, și neaparat un deodorant în primul rând! 


Sursă: fitandhealthy24.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "