Pensatul cu ața, o nouă tehnică pentru sprâncene perfecte 

Există multe metode moderne pentru a obține spârncene perfecte, iar unul dintre ele este tehnica cu ața. Aceasta a apărut prima dată în Orientul Mijlociu și este practicată de sute de ani. Iată care sunt avantajele ei!

Este precisă

Firul de ață se înfășoară pe degete de mai multe ori și poate smulge mai multe fire deodată. Această metodă permite specialistului să măsoare și să obțină forma dorită.

Este mai puțin dureroasă

Spre deosebire de celelalte metode de pensat sprâncene, această tehnică face ca smulgerea firelor de păr să fie mai rapidă și fără dureri. De asemenea, nu irită pielea din jurul ochilor, așa cum se întâmplă când aplici ceară.

Firele cresc mai încet

Dacă apelezi la această tehnică, vizitele la saloanele de înfrumusețare vor fi mai rare. La pensatul cu ață firele de păr cresc mai lent și trebuie să mergi să le refaci doar o dată pe lună. De asemenea, este important să știi că o ședință durează între 10 și 20 de minute.

Este igienic

Dacă vei merge la un specialist, atunci poți fi sigură că va folosi ața în condiții de siguranță. Acesta îți va explica mai bine cum funcționează tehnica, îți va analiza sprâncenele și se va opri din când în când ca să știe cât mai are de lucru.

Sursa foto: stylecraze.com
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "