Bicarbonat de sodiu pentru un plus de frumusețe 

Vrei să ai pielea curată, părul bogat, strălucitor și dinți albi? Dacă răspunsul este da, nu este nevoie să cheltuiești mulți bani pe produse cosmetice. Ai nevoie doar de bicarbonat de sodiu!

 

Deodorant

 

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pe post de deodorant. Amestecă o parte bicarbonat de sodiu cu o parte de amidon de porumb și aplică produsul la subsuori,atunci când este necesar.

 

Dinți albi

 

Dacă vrei să ai dinții albi și strălucitori,iată ce să faci! Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiucu cinci picături de peroxid de hidrogen. Adaugă puțină apă și omogenizează bine ingredientele,până când obții o pastă consistentă. După ce aplici pasta pe dinți,las-o să acționeze cinci minute și apoi periază. La final,clătește cu apă.

 

Înmoaie cuticulele

 

În cazul în care obișnuiești să-ți tai cuticulele,mai gândește-te. Întrucât există riscul apariției unor infecții,indicat este să înmoi cuticulele pentru a le împinge,nu să le tai. Pune într-un bol  bicarbonat de sodiu și apă caldă. Amestecă bine ingredientele,apoi aplică pasta pe cuticule pentru a înmuia pielea.

 

Exfoliază delicat tenul

 

Ai tenul gras și acnee? Bicarbonatul de sodiu face minuni în acest caz. Amestecă bicarbonat de sodiu și apă și,cu pasta obținută,masează tenul prin mișcări circulare. În felul acesta,elimini celulele moarte.

 

Elimină punctele negre

 

Pentru a împiedica apariția punctelor negre,încearcă următorul remediu:amestecă o ceașcă de apă distilată cu o linguriță de bicarbonat de sodiu. După ce ai întins soluția pe zona cu puncte negre,stai deasupra unui vas cu apă fierbinte. Acoperă capul cu un prosop și stai așa 10-15 minute.

 

Șampon uscat

 

Dacă nu ai timp să te speli pe cap,bicarbonatul de sodiu te poate ajuta. Aplică bicarbonat de sodiu la rădăcina firelor de păr,după care șterge cu un prosop.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "