Buze crăpate? Începe să le tratezi! 

Obişnuieşti să-ţi maschezi buzele cu produse de îngrijire pentru a nu le scoate în evidenţă uscăciunea? Nu este cea mai bună soluţie. Le poţi trata astfel încât să nu fie afectate de vremea rea.

Ştiu că auzi tot mai des despre efectele nefaste ale schimbărilor de temperatură,dar trebuie să te protejezi cu rigurozitate de efectele neplăcute ale acestui fenomen. Asta deoarece chiar şi buzele au de suferit din cauza diferenţelor de grade dintre interiorul locuinţei şi mediul exterior.

Buzele te pot ustura,mai ales după expunerea prelungită la soare,frig sau vânt. Ele n-au glande sebacee,producătoare de substanţă grasă,foarte necesară pielii în sezonul rece. Înainte de a pleca de acasă,dă-te cu alifie sau cu un balsam de buze. Ele trebuie aplicate des în timpul zilei,mai ales după ce te speli,bei sau mănânci.

Dacă ai buzele uscate,foloseşte vaselină. Lasă să acţioneze câteva minute şi îndepărteaz-o cu ajutorul unui prosop moale şi umed. La fel de eficient este şi uleiul de măsline,pe care îl pui în strat subţire pe buze,şi repeţi tratamentul de câteva ori pe zi.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "