Care este secretul Antoniei pentru un look natural 

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar fiecare apariție a sa este una de neuitat. Deși este mama a trei copii și are un program încărcat, artista dezvăluie că reușește "să își facă timp pentru toate".

Cântăreața nu are nicio problemă să apară în fața fanilor nemachiată, ba dimpotrivă, ea a menționat în repetate rânduri că este adepta unui look natural. Produsul său preferat de machiaj este rujul. 

„Primele trei produse de make-up preferate sunt fondul de ten, mascara și glossul. Dacă ar fi să aleg doar unul, acela ar fi gloss, ruj, balsam de buze. Se întâmplă adesea să nu mă machiez deloc, ci doar să îmi aplic ceva pe buze pentru culoare sau hidratare”, a dezvăluit frumoasa cântăreața într-un interviu pentru Antena Stars.


Dacă rujul sau balsamul de buze nu îi lipsesc niciodată, Antonia dezvăluie că rareori folosește blush. Păstrează machiajul mai strident doar pentru evenimente deosebite sau videoclipuri. 

"De cele mai multe ori, prefer un machiaj natural. Uneori, îmi accentuez un pic mai mult ochii – fie cu culoare pe pleoape, fie conturând ochii. Pentru zi, atunci când nu am filmări sau evenimente, nu mă machiez deloc și folosesc doar un balsam de buze. Sau dacă vreau totuși să mă machiez puțin, aplic fond de ten, mascara, rar blush și balsam de buze sau gloss", a mai precizat ea.


Tot legat de ritualul său de înfrumusețare, Antonia a dezvăluit în trecut că a ținut mereu cont de sfaturile mamei ei:

"M-a sfătuit de când eram mică să am grijă întotdeauna de tenul meu, să mă demachiez mereu, să folosesc produse de bună calitate, creme hidratante”.

Antonia și-a surprins fanii în ultimul său videoclip, cu un nou look. Ea are părul creț și un machiaj extravagant, care îi scoate ochii verzi în evidență.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "