Ce culoare de păr ți se potrivește 

Este bine știut faptul că nu orice ten, stil și tunsoare se potrivește oricărei femei. Culoarea părului tău trebuie să fie în armonie cu nuanța tenului și culoarea ochilor. Așadar, află ce culoare de păr ți se potrivește.

Părul protejează pielea capului și este una din podoabele naturale a ființei omenești. Părul vorbește despre personalitatea noastră,despre frumusețea noastră,dar și despre sănătatea trupului. Îngrijirea podoabei capilare este o preocupare naturală,orice femeie trebuie să se ocupe constant de strălucirea și culoarea părului.

Posibilitatea vopsirii părului a făcut,în timp,ca femeile să își modifice foarte des culoarea sau nuanța naturală a părului. Este bine știut faptul că nu orice ten,stil și tunsoare se potrivește oricărei femei. Culoarea părului tău trebuie să fie în armonie cu nuanța tenului și culoarea ochilor. Așadar,află ce culoare de păr ți se potrivește.

Ce culoare de păr ți se potrivește – asigură-te că știi nuanța pielii tale,apoi vezi ce culoare îți place

Tenul are nuanțe calde sau reci. Dacă ții se potrivește mai bine roșul sau galbenul,înseamnă că tenul tău este în nuanțe calde,iar dacă îți stă mult mai bine în culori precum albastru,verde sau alb,înseamnă că ai o nuanță mai rece. Nuanța pielii se modifică și în funcție de anotimp,așadar e bine să ții cont și de asta.

Pentru persoanele cu pielea măslinie cele mai potrivite nuanțe sunt cele de roșcat,de la roșcat pur,la blond roșcat și maro roșcat. Pielea închisă se potrivește cu extremele,fie culori mai deschise,fie culori mai închise,de la blond și șaten deschis la negru.

Ce culoare de păr ți se potrivește – ten în nuanțe reci,culori reci și ten în nuanțe calde,culori calde

Pentru a crea o imagine armonioasă a feței,este bine să respecți o regulă foarte simplă. Dacă ai nuanța pielii în tonuri calde,culoarea părului ar trebui să aibă tente calde. E valabil și în cazul nuanței reci. În funcție de nuanța pielii tale,iată ce culori ți se potrivesc.

Persoanele care se bucură de un ten alb ca laptele,foarte luminos se pot vopsi în blond platinat sau blond clasic deschis. De altfel,blondul deschis este perfect pentru pielea deschisă în subtonuri calde și ochi albaștri. Brunetele care își doresc să fie blonde pot încerca să obțină un blond în degrade,pornind de la rădăcină șaten închis spre vârfuri blonde.

Dacă ai pielea albă cu nuanțe rozalii cel mai bine ți se potrivește blondul caramel sau șaten deschis spre blond culoarea mierii.

Cine se bucură de o nuanță deschisă a pielii,cu subtonuri reci și ochi negri,căprui sau albaștri,nu ar trebui să ezite să se vopsească în nuanțe reci de castaniu.

Persoanele cu pielea albă,ochi negri,căprui închis sau albastru-gri au avantajul de a-și vopsi părul în negru rece,cu tentă albastră.

Ce culoare de păr ți se potrivește – cui i se potrivește roșcatul și cum să ai grijă de podoaba capilară

Pentru cele cu o nuanță caldă a pielii sau tenul măsliniu,cea mai potrivită nuanță este brunet espresso. Dar și nuanțele mai calde de castaniu,nuanțe de cappuccino și șaten închis se potrivesc la fel de bine. Roșcatul în toate nuanțele lui calde se potrivește la fel de bine cu pielea mai închisă și ochi verzi.

Orice culoare ți se potrivește,nu uita că schimbarea culorii foarte des nu este recomandată,mai ales dacă vrei un păr bogat,strălucitor și rezistent. Dacă vrei să ai o podoabă a capului foarte frumoasă mereu,nu uita să masezi la baza firelor de păr cu ulei de susan. Masajul în sine face extrem de bine circulației și ajută la fortificarea rădăcinii firului de păr,la încetinirea albirii părului și la un ten luminos.

Pentru cine își dorește un păr sănătos și strălucitor fără vopsea,poate folosi ingrediente naturale,foarte bune pentru îngrijirea părului. De exemplu,pentru persoanele cu părul blond sau șaten deschis infuzia cu ceai de mușețel este extrem de sănătoasă și ajută la păstrarea blondului natural. Pentru brunetele care vor să își păstreze cât mai mult din nuanța naturală,să nu evite să folosească coji de nucă pentru îngrijirea părului. Coaja de nucă ajută la obținerea unei nuanțe de șaten închis spre negru.

  

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "